Content production

Content marketing fungerar ofta bra på sociala medier och gärna i kombination med nyhetsbrev eller utskick. Här hjälper vi till med produktion av text och bild, stilla eller rörlig. Vi samarbetar med erfarna skribenter och för att hitta unika och träffsäkra vinklar på din story eller din produkt.

Captions, texten under bilderna på Instagram och Facebook, är viktig och en av de faktorer som driver engagemang till ditt konto. Engagemang påverkar algoritmerna och kan göra ditt innehåll mer synligt för din målgrupp.

Här är det viktigt att vara relevant – du vill addera kontext till bilden och det är alltid bra att vara personlig och skriva i du-form även i ett businessammanhang.


Vi listar ett par tips som kan vara bra att tänka på:

Utgå alltid ifrån
din målgrupp

Lär känna din målgrupp, vilka är de och vad är de intresserade av?

Använd emojis

För att hålla din caption kort kan emojis ibland hjälpa till att förklara ord men var uppmärksam på vad din målgrupp uppskattar för emojis och håll koll på vad de betyder.

Fatta dig kort

Endast de tre första raderna av din caption kommer att synas i flödet, resterande text hamnar under ”Mer” Lägg därför de viktigaste orden i början av din caption.

Var genuin

Du behöver inte vara en copywriter för att skriva bra captions men du behöver vara engagerad och intresserad, det kommer att skapa engagemang.


Mer information

Organisationsnummer: 559153-2444

Registrerad f-skatt

Säte Stockholm

Etablerat 2017

Kontakta oss

Tomtebogatan 5

113 39 Stockholm

hej@unitedinsights.se